VÄLKOMMEN TILL MOTALA FITNESS CENTER

BLI MEDLEM
MOTALA FITNESS CENTER

Upptäck vårt gym

i Motala

Välkommen till vårt moderna gym i Motala! Med en imponerande yta på 1600 kvadratmeter finns det gott om plats för träning och välmående. Vi har omklädningsrum med duschar för dam och herr, samt två relax avdelning med infraröd bastu och dusch.

Våra medlemskap
Våra rymliga lokaler

Hos oss på Motala Fitness Center har vi en total träningsyta som sträcker sig över 1600 kvadratmeter, vilket ger dig gott om plats att träna och utforska dina träningsmöjligheter. För din bekvämlighet erbjuder vi omklädningsrum med duschar för både damer och herrar, samt två avkopplande områden med infraröd bastu och dusch.

Vi har också ett solarium där du kan njuta av solen året om. I vår stora butik hittar du träningskläder, kosttillskott och träningsutrustning. Dessutom har vi en TV-spelshörna där dina barn kan roa sig medan du tränar.

I vår gruppträningssal, som är 100 kvadratmeter stor, erbjuder vi gruppträningspass och kampsport. Du kan enkelt boka dina pass via vår Zoezi-app (maximalt 10 personer per klass).

Kontakta oss för mer information!

Öppettider och tillgänglighet

För att erbjuda maximal flexibilitet till våra medlemmar har vi infört ett taggsystem som ger generösa öppettider. Vi är öppna från 05:00 till 23:00 varje dag, året om. Dygnet runt-taggar ingår i Silver- och Guldmedlemskapen, vilket ger dig tillgång när det passar dig bäst. Hos oss är alla välkomna, oavsett om du är en erfaren atlet eller en motionär.

Vi har certifierade Personliga tränare, Kostrådgivare och Medicinska massageterapeuter som du enkelt kan boka tid hos via Zoezi-appen.

Vår målsättning

Vårt mål har alltid varit att vara det bästa gymmet, och vi har gått från en mycket liten lokal med endast några få maskiner till att utvidga gymmet fyra gånger och dubbla antalet träningsredskap för att uppnå detta mål. Vårt arbete har även blivit uppmärksammat då vi har blivit nominerade som årets gym på Guldhjärtat i två på varandra följande år.

Varierande Träningsstilar

För de som är intresserade av strongman, bodybuilding, bikinifitness eller funktionell träning, har vi specialanpassade områden och utrustning för att maximera din träningseffektivitet. Vi har också en wellnessfitness-sektion där du kan fokusera på att förbättra ditt välbefinnande genom olika träningsmetoder och avkopplingsövningar.

Medlemskap och Förmåner

På Motala Fitness Center erbjuder vi olika medlemskapsalternativ för att passa dina träningsbehov och livsstil. Vi tror på att erbjuda flexibilitet och förmåner som gör din träningsupplevelse både bekväm och givande. Läs mer om våra olika medlemskap nedan:

Träna med klass

Med ett härligt gäng som får dig att känna dig välkommen oavsett vad dina ambitioner är. Det som vi alla har gemensamt på gymmet är att alla gillar de positiva effekterna av träningen.

Vi använder oss av Zoezi! I Zoezi-appen har du full koll på dina betalningar, kvitton m.m. Appen finns att ladda ner där appar finns.

Vi använder oss av följande friskvårdsplattformar: