VÄLKOMMEN TILL LINKÖPING FITNESS CENTER

BLI MEDLEM
LINKÖPING FITNESS CENTER

Upptäck vårt gym

i Linköping

Välkommen till ditt gym i Linköping! I november 2023 slog vi upp portarna till ett helt nyrenoverat gym i Tornby, Linköping! Med en imponerande yta på 1200 kvadratmeter finns det gott om plats för träning och välmående. Beläget i det populära området Tornby. Bli medlem redan idag, spana in våra medlemskap nedan:

Våra medlemskap
Poseringsrum och Stretching – Skapa En Perfekt Form

Vi strävar efter att erbjuda en komplett träningsupplevelse och har därför utrustat gymmet med allt du kan önska dig. För de som ägnar sig åt posering eller stretching har vi särskilda rum som är avsedda för detta ändamål. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för att möta dina individuella behov.

Din Träningsresa

Vår personal finns tillgänglig för personlig träning och vägledning, för att säkerställa att du når dina träningsmål på bästa sätt. För avkoppling och återhämtning erbjuder vi massage, bastu och solarium. Om du behöver rehabilitering eller fysioterapi, har vi experter som kan hjälpa dig att återfå styrka och rörlighet.

Varierande Träningsstilar

För de som är intresserade av strongman, bodybuilding, bikinifitness eller funktionell träning, har vi specialanpassade områden och utrustning för att maximera din träningseffektivitet. Vi har också en wellnessfitness-sektion där du kan fokusera på att förbättra ditt välbefinnande genom olika träningsmetoder och avkopplingsövningar.

Fokuserad miljö

Vi är stolta över att erbjuda en träningsmiljö som är både inspirerande och välkomnande. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kommer du att hitta allt du behöver för att nå dina träningsmål hos oss.
Välkommen till vårt nya gym i Linköping – din väg till en hälsosam och aktiv livsstil! Har du några frågor? Kontakta oss gärna!