VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE COVID-19

På Motala fitness center tar vi spridningen av covid-19 på största allvar. Vi uppdaterar löpande med information om våra åtgärder. Från och med den 8 Januari 2021 har vi infört maxantal på våran anläggning (100st samtidigt). I dagsläget håller vi våran anläggning öppen och vi kommer att fortsätta hela tiden arbeta för trygg och säker träning på Motala fitness center. Vi rekommenderar dig att träna under utspridda tider, kan du träna på förmiddagen gör det eller senare på kvällen. För att underlätta har vi begränsat antal medlemmar som får gå up gruppträning (10st samtidigt), duschar är avstängda och munskydd finns gratis till våra medlemmar. Kom ihåg att du alltid kan få coachning av våra personliga tränare online, oavsett om du är medlem eller inte. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar våra åtgärder löpande, för att du som medlem ska känna dig trygg när du tränar hos oss. Här kan du läsa mer om våra åtgärder och om vad du själv kan göra för att minska smittspridningen.
Länk:

VAD GÖR VI PÅ MOTALA FITNESS CENTER?

VI BEGRÄNSAR ANTALET BESÖKARE

Vi har begränsat antalet besökare som får vistas på anläggningen och du kan därför behöva vänta innan du får komma in. Max antalet är 100 st samtidigt inne hos oss beräknat på den kvm2 som vi har här.

VI ERBJUDER ONLINECOACHING FÖR ALLA MEDLEMMAR/ICKE MEDLEMMAR 

Vi våran hemsida om du trycker på Fantastic Line, kan du komma in på FL coaching där vi erbjuder kost och 
träningsprogram med eller utan uppföljning. Där kan du alltid ha kontakt med våra personliga tränare online, oavsett om du är medlem eller inte. Din PT/kostrådgivare planerar träningen eller kosten efter dina önskemål och skapar träningspass/kostupplägg som du kan utföra där och när det passar dig. All coachning sker online och genom veckovisa uppföljning kan ni tillsammans uppdatera, korrigera och motivera lite extra längst vägen.
VI ANPASSAR VÅRA LOKALER

Vi har stängt ner våra omklädningsrum och bastun.Vi har satt upp avståndsmarkeringar i lokalerna. Papper och sprit finns tillgängligt överallt i lokalerna.

VI SER ÖVER VÅRA STÄDRUTINER

Vi har ökat städfrekvensen i både omklädningsrum och bland redskap och maskiner. Vi är extra noga med att rengöra dörrhandtag, kranar och andra ytor som ofta kommer i kontakt med händer. Vi har satt dit smitt spridningsskydd på alla toalett handtag.

VI HÅLLER EXTRA KOLL PÅ VÅRA ANSTÄLLDA

All personal som är sjuk eller upplever minsta luftvägssymtom stannar hemma. Detta innebär att pass kan komma att ställas in med kortare varsel än vanligt. På vår Instagram kan du hålla koll på vilka pass som ställs in. @motalafitnesscenter

 
VI PÅMINNER OM ATT HÅLLA AVSTÅND

På våran anläggning har vi gått ut med information om vikten av att hålla avstånd. Detta gäller både i gymmet, maskinparken, omklädningsrummet och andra ytor på Motala fitness center. I gym och maskinparker uppmanar vi dig att ta eget ansvar genom att alltid låta varannan maskin vara ledig. Vi ber dig att om möjligt avstå från att duscha och byta om på klubben. På så sätt lämnar du plats åt de som verkligen behöver använda omklädningsrummen. Vi avråder föreningar att träna i grupp.

VI ANPASSAR GRUPPTRÄNINGEN

Vi begränsar platserna på våra pass och anpassar antalet deltagare beroende på vår salsstorlek (max 10 personer samtidigt), i linje med riskbedömningen från Folkhälsomyndigheten. Vid genomförande av klass ska deltagare bara vara vid ”sin” station och använda ”sina” redskap. Detta beslut togs för att vi inte kan säkerställa rengöring av redskapen mellan byten och för att minimera kontakt mellan deltagare.

VI STÄLLER TILLS VIDARE IN ALLA EVENT

Vi ställer tills vidare in våra planerade event. Det handlar om tävlingar, kval, invigningar och extrainsatta anläggningshändelser.

VAD KAN DU SOM MEDLEM GÖRA?

Allt blir bättre när man hjälps åt! Här ser du en lista över saker du kan tänka på när du besöker oss.

 ● Tvätta händerna ofta och noggrant, gärna direkt när du besöker Motala fitness center.

 ● Tvätta av redskap, maskiner och mattor både innan och efter du tränat – för din egen och andras skull.

● Se till att hålla lämpligt avstånd mellan dig och personen som står före dig i kön till en maskin eller receptionen.

● Se till att hålla avstånd – låt alltid varannan maskin vara ledig.

● Om du har möjlighet att duscha och byta om hemma, gör gärna det, på så sätt lämnar du plats åt de som verkligen behöver använda omklädningsrummen. Och viktigast av allt: om du är sjuk, stanna hemma. Du är varmt välkommen tillbaka när du är frisk igen! Tack för att du tar hand om dig själv, dina medmänniskor och vår anläggning här på Motala fitness center.